Kuljetuspalveluita ammattitaidolla vuodesta 1988

Kuljetusliike T. Kainulainen on Lahdessa perustettu kuljetusalan yritys. Yrityksen perusti Tauno “Tane” Kainulainen ja aloitti toiminnan 2.6.1988 ensimmäisellä omalla autollaan.

Ensimmäinen asiakas oli Aarrekammio Oy Espoossa ja työmaana golfkentän rakennus. Yrittämisen taipaleelle kuljetusalalla on mahtunut moninaisia vaiheita, mm. kaksi devalvaatiota 1990-luvun alkupuolella. – Kova on ollut into tehdä ja se on auttanut vaikeiden aikojen yli, toimitusjohtaja Tauno kertoo. Yrityksen vahvuus on ollut maltillinen kasvu ja yrittäjän rohkeus tarttua kiinni kiinnostaviin projekteihin, missä on nähnyt mahdollisuuksia pärjätä. Vuonna 2000 yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi ja omat tilat sekä halli rakennettiin vuonna 2007 Lahden Jokimaalle.

Tänään yrityksessä ovat mukana myös Taunon pojat Mika ja Toni Kainulainen. Mika aloitti työt Kuljetusliike T. Kainulaisessa 1.6.1998 ja hänen vastuullaan on kuriirikuljetukset. Toni on ollut töissä yrityksessä aiemmin vuosina 2002-05 ja luotsaa nyt mittamiespalvelua. Yritys työllistää kesäajan sesonkiaikaan yhteensä noin 20 henkilöä, mukaanlukien Taunon veljen Jukan sekä vävymiehen Henrin. Kuljetusliike T. Kainulainen juhlii 30-vuotista taivaltaan vuonna 2018 ja tarjoaa jatkossakin laajan kattauksen kuljetusalan palveluita asiakkailleen luotettavasti ja joustavasti.