Oli kyseessä iso tai pieni paketti, kirjeestä 1500 kg tavaraan – viemme sen perille
nopeasti ja laadukkaasti. Kysy lisää, laskemme tarjouksen tarpeesi mukaan.
Moderni kalustomme ja palvelumme taipuvat moneen – pieneen ja suureen kuljetustarpeeseen.

Kuljetukset – kun nopeus on valttia

Pakettipalvelumme soveltuu pika- ja pientavarakuljetuksiin. Meillä on pitkä kokemus kansainvälisen kuljetusyrityksen alihankkijana. Toimitamme pakettisi perille ripeästi ja laadukkaasti Etelä-Suomen alueella.

Kysy hinta kuljetuksellesi: 045 1241 110

Kappaletavara-
kuljetukset

Kappaletavarapalvelu soveltuu raskaamman lavatavaran, rakennustarvikkeiden tai esimerkiksi öljypolttimoiden kuljettamiseen. Noudamme lavat ja kuljetamme tavaran perille turvallisesti. Päivittäin meillä on ajoa Lahdesta Mikkelin, Kuusankosken ja Lammin suuntiin. Kun tilaat ajon aamusta ennen klo 11, sinulla on mahdollisuus tälle alueelle sijoittuviin saman päivän kuljetuksiin. Iltapäivällä tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavan päivän aikana.

Aamupäivällä ehtii!
Kun teet kuljetustilauksen ennen kello 11.00. sinulla on mahdollisuus saman päivän kuljetukseen Lahden, Mikkelin, Kuusankosken tai Lammin suunnalle sijoittuviin ajoihin.
Suojattu kuljetus

Toimitamme kappaletavarakuljetukset kahdella autollamme: autossa on yli 7 m avointa sivua, josta trukilla tavara kuormataan kyytiin. Kyytiin mahtuu yli 7 m pitkä tavara.

Perälaitanostin
Tavara kyytiin (esim lavatavaran nouto) käsin tai roklalla, trukilla suojattu kuljetus, umpikaapilla, 2 autoa, yli 7 m avoin sivu.